Διάρρηξαν ταβέρνα στην επαρχία Λεμεσού και αυτοκίνητο - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα

Διάρρηξαν ταβέρνα στην επαρχία Λεμεσού και αυτοκίνητο - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα

Στο πλαίσιο των εξετάσεων κατά τη διερεύνηση καταγγελίας που αφορούσε διάρρηξη υποστατικού στην επαρχία Λεμεσού, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 35 και 30 ετών για διευκόλυνση των εξετάσεων.

Συγκεκριμένα, στις 11/11/2024 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο της επαρχίας Λεμεσού ότι, άγνωστοι διέρρηξαν την ταβέρνα του και έκλεψαν ένα μεταλλικό κουτί που βρισκόταν μέσα στην ταμειακή μηχανή, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο από τις 4/11/2024 στο ΤΑΕ Πάφου.

Το εν λόγω αυτοκίνητο εντοπίστηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα χθες, να βρίσκεται σταθμευμένο σε δρόμο της Λεμεσού, εντός του οποίου βρισκόταν ο 35χρονος.

Αυτός συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση ενώ κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 30χρονου και εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα και συνελήφθη βάσει του δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής διερευνά την υπόθεση διάρρηξης του υποστατικού ενώ το ΤΑΕ Πάφου την κλοπή του οχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.