Κυρίτσης: «Πρωτάκουστο ένας Υπουργός Οικονομικών να εκβιάζει δημόσια απολυμένους εργαζόμενους»

Κυρίτσης: «Πρωτάκουστο ένας Υπουργός Οικονομικών να εκβιάζει δημόσια απολυμένους εργαζόμενους»

Για εκβιασμό των απολυμένων εργαζομένων των Κυπριακών Αερογραμμών από τον Υπουργό Οικονομικών κάνει λόγο ο ΓΓ της ΠΕΟ Πάμπης Κυρίτσης.

«Ακούσαμε εμβρόντητοι το τελεσίγραφο του Υπουργού Οικονομικών προς τους εργαζόμενους που απολύθηκαν από τις Κυπριακές Αερογραμμές», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Κυρίτσης.

«Είναι ειλικρινά πρωτάκουστο ένας Υπουργός Οικονομικών μια ευρωπαϊκής χώρας, να εκβιάζει δημόσια απολυμένους εργαζόμενους ώστε να αποποιηθούν «εθελοντικά» το δικαίωμα τους, αν το επιθυμούν να προσφύγουν σε οποιοδήποτε σώμα για να διεκδικήσουν αυτά που θεωρούν ως δικαιώματα τους», προσθέτει.

Προσπαθούμε, καταλήγει, «να υπολογίσουμε ποιο θα είναι το επόμενο μέτρο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE