Κυρίτσης: «Πρωτάκουστο ένας Υπουργός Οικονομικών να εκβιάζει δημόσια απολυμένους εργαζόμενους»

Κυρίτσης: «Πρωτάκουστο ένας Υπουργός Οικονομικών να εκβιάζει δημόσια απολυμένους εργαζόμενους»

Για εκβιασμό των απολυμένων εργαζομένων των Κυπριακών Αερογραμμών από τον Υπουργό Οικονομικών κάνει λόγο ο ΓΓ της ΠΕΟ Πάμπης Κυρίτσης.

«Ακούσαμε εμβρόντητοι το τελεσίγραφο του Υπουργού Οικονομικών προς τους εργαζόμενους που απολύθηκαν από τις Κυπριακές Αερογραμμές», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Κυρίτσης.

«Είναι ειλικρινά πρωτάκουστο ένας Υπουργός Οικονομικών μια ευρωπαϊκής χώρας, να εκβιάζει δημόσια απολυμένους εργαζόμενους ώστε να αποποιηθούν «εθελοντικά» το δικαίωμα τους, αν το επιθυμούν να προσφύγουν σε οποιοδήποτε σώμα για να διεκδικήσουν αυτά που θεωρούν ως δικαιώματα τους», προσθέτει.

Προσπαθούμε, καταλήγει, «να υπολογίσουμε ποιο θα είναι το επόμενο μέτρο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

Δύο χρόνια κλείνουν στις 12 Φεβρουαρίου από την ανάδειξη του Νίκου Χριστοδουλίδη ως νικητή στις Προεδρικές Εκλογές του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE