«Τσάκωσαν» νεαρούς με ναρκωτικά στη Λεμεσό – Είχαν σακουλάκια κάνναβης και μετρητά άνω των τριών χιλιάδων ευρώ

«Τσάκωσαν» νεαρούς με ναρκωτικά στη Λεμεσό – Είχαν σακουλάκια κάνναβης και μετρητά άνω των τριών χιλιάδων ευρώ

Χειροπέδες σε 20χρονο πέρασε χθες βράδυ (13/11) η Αστυνομία για υπόθεση ναρκωτικών στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία  χθες γύρω στις 7:20 το βράδυ μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν στην περιοχή  Μέσα Γειτονιάς προσεγγίζοντας για έλεγχο 5 πρόσωπα.

Τα 3 πρόσωπα τράπηκαν σε φυγή ωστόσο έγινε κατορθωτή η σύλληψη 20χρονου του οποίου έπεσε ένα σακουλάκι που περιείχε 30 γραμμάρια κάνναβης.

Στην κατοχή του βρέθηκαν άλλα 7 σακουλάκια τα οποία περιείχαν περίπου 155 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό ύψους 3000 χιλιάδων ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στην κατοχή του δεύτερου 20χρονου βρέθηκε στην κατοχή του μισό γραμμάριο κάνναβης όπου διερευνάται το ενδεχόμενο να το αγόρασε από τον πρώτο 20χρονο.

Ο πρώτος 20χρονος τελεί υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης κατοχής ναρκωτικών ενώ ο δεύτερος αφέθηκε ελεύθερος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE