Δεν παραδέχθηκαν οι δύο για τους πυροβολισμούς σε γαμήλιο γλέντι - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Δεν παραδέχθηκαν οι δύο για τους πυροβολισμούς σε γαμήλιο γλέντι - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Mη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν απάντησαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου οι δύο κατηγορούμενοι για τη ρίψη πυροβολισμών σε γαμήλιο γλέντι στις 24 Αυγούστου στην περιοχή της Μεσόγης στην επαρχία Πάφου. Το δικαστήριο όρισε την 23η Οκτωβρίου του 2025 ως ημερομηνία για έναρξη της διαδικασίας.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο 23χρονοι αφορούν τη χρήση πυροβόλου όπλου κατά τη διάρκεια κλειστής περιόδου για το κυνήγι.

Επίσης κατηγορούνται για κατοχή εκρηκτικών υλών χωρίς άδεια του Επιθεωρητή Εκρηκτικών Υλών, καθώς και για μεταφορά εκρηκτικών υλών και χρήση τους χωρίς την άδεια του Επιθεωρητή Εκρηκτικών υλών.

Στην σημερινή δικάσιμο και οι δύο  απήντησαν μη παραδοχή σε όλες τις κατηγορίες. Το δικαστήριο διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι με όρους έπειτα από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης τους Ηλία Σατολιά.

Οι δύο νεαροί είχαν συλληφθεί στις 2 Σεπτεμβρίου μετά την προβολή βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για περιστατικό ρίψης πυροβολισμών σε γαμήλια τελετή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE