Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Η Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών στο πλαίσιο της πολιτικής που έχει χαράξει για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, αλλά και της διαφθοράς εντός του Σωφρονιστικού Ιδρύματος, έχει λάβει σειρά μέτρων, τα οποία εκ του αποτελέσματος φαίνεται να αποδίδουν.
Η ετοιμότητα και η ανταπόκριση των Δεσμοφυλάκων στα ιδιαίτερα καθήκοντά τους, καθώς και η συμμόρφωση τους με τα νέα μέτρα και τις οδηγίες της Διεύθυνσης, είναι αξιοσημείωτες και επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της Διεύθυνσης του Τμήματος προς την κοινωνία για την τήρηση της ασφάλειας και της τάξης στις Φυλακές. Οι προσπάθειες είναι συνεχείς και εντατικές.
Τονίζεται ότι η εισαγωγή ή απόπειρα εισαγωγής εντός του Τμήματος Φυλακών οποιωνδήποτε απαγορευμένων αντικειμένων ή ουσιών συνιστά ποινικό αδίκημα, το οποίο επιφέρει ποινή φυλάκισης μέχρι ενός έτους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις