Θανατηφόρο στη Λάρνακα: Στο κελί για 7 ημέρες ο ανήλικος οδηγός του οχήματος

Θανατηφόρο στη Λάρνακα: Στο κελί για 7 ημέρες ο ανήλικος οδηγός του οχήματος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης επτώ ημερών εναντίον 16χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας, αμελούς οδήγησης, οδήγησης χωρίς άδεια οδηγού και εγκατάλειψη σκηνής οδικής τροχαίας σύγκρουσης χωρίς παροχή βοήθειας, αδικήματα που διαπράχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου, στη Λάρνακα.

Ο ανήλικος είχε συλληφθεί χθες το μεσημέρι ύστερα από εξασφάλιση μαρτυρίας σύμφωνα με την οποία φέρεται να ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε, στο πίσω κάθισμα, η Giulia Mihaela Vasile, 18 ετών, από τη Ρουμανία, μόνιμη κάτοικος Κύπρου, η οποία έχασε τη ζωή της το βράδυ της Τετάρτης, σε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη το εν λόγω όχημα.

Σήμερα ο 16χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακα,ς το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για επτά ημέρες.

Αύριο Σάββατο 16 Νοεμβρίου αναμένεται να διενεργηθεί γύρω στις 09.30 το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 18χρονης προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί, νεαρό ηλικίας 20 ετών, ο οποίος φαίνεται να ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο. Ο 20χρονος και ο 16χρονος αμέσως μετά την τροχαία σύγκρουση φέρονται να διέφυγαν πεζοί από τη σκηνή.

Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE