Απουσίασε λίγες ώρες από το σπίτι του και όταν επέστρεψε ήταν φτωχότερος κατά πολλές χιλιάδες ευρώ

Απουσίασε λίγες ώρες από το σπίτι του και όταν επέστρεψε ήταν φτωχότερος κατά πολλές χιλιάδες ευρώ

Φύλλο και φτερό έκαναν την οικία πολίτη διαρρήκτες

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, Βρετανός κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστα πρόσωπα εισήλθαν στην κατοικία του και ενώ απουσίαζε αυτός απ’ αυτήν μεταξύ των ωρών 18:00 -22:40 της 21ης Οκτωβρίου απέσπασαν ηλεκτρονικά είδη και διάφορα χρυσαφικά αξίας 17.970 ευρώ.
 
Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στη σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από παράθυρο σαλονιού που πρωτίστως το παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο.
 
Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.