Έξι ώρες κράτησαν οι διαβουλεύσεις υπό τον Υπουργό Εργασίας για λύση στον κλάδο έτοιμου σκυροδέματος

Έξι ώρες κράτησαν οι διαβουλεύσεις υπό τον Υπουργό Εργασίας για λύση στον κλάδο έτοιμου σκυροδέματος

Περίπου έξι ώρες διήρκησε η νέα συνάντηση όλων των πλευρών υπό τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννη Παναγιώτου, σε μια προσπάθεια να εξευρεθεί λύση στο αδιέξοδο για τη συνομολόγηση συλλογικής σύμβασης στον τομέα του έτοιμου σκυροδέματος.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ η συνάντηση είχε ξεκινήσει στις 10:00 και ολοκληρώθηκε περί τις 16:00.

Πηγές τόσο από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις όσο και την εργοδοτική πλευρά δήλωσαν πως είναι θετικό το ότι διεξάγονται συζητήσεις και ότι αναμένουν νέο κάλεσμα από τον Υπουργό Εργασίας για συνέχιση των διαπραγματεύσεων.

Οι συζητήσεις διεξάγονται επί του διαπραγματευτικού πλαισίου που υπέβαλε ο κ. Παναγιώτου και έγινε αποδεκτό και από τις δύο πλευρές.

Στο μεταξύ εκφράζονται ανησυχίες για τις συνέπειες τις απεργίας στην οικοδομική βιομηχανία, αφού έχουν συμπληρωθεί δέκα μέρες απεργιακών κινητοποιήσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο του Λος Άντζελες, όταν αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση χημικών και πλαστικών σφαιρών για να διαλύσουν διαδηλωτές που αντιδρούσαν στην ανάπτυξη στρατιωτικών μονάδων της Εθνοφρουράς. Η αποστολή των δυνάμεων αυτών έγινε έπειτα από απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE