Ζελένσκι: Ο πόλεμος θα «τελειώσει πιο γρήγορα» με την κυβέρνηση του Τραμπ

Ζελένσκι: Ο πόλεμος θα «τελειώσει πιο γρήγορα» με την κυβέρνηση του Τραμπ

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι είπε ότι ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της χώρας του θα «τελειώσει πιο γρήγορα» με την κυβέρνηση του εκλεγμένου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

«Ο πόλεμος θα τελειώσει, αλλά δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία. Φυσικά, με την πολιτική αυτής της ομάδας, η οποία θα ηγηθεί τώρα του Λευκού Οίκου, ο πόλεμος θα τελειώσει πιο γρήγορα», δήλωσε στον ουκρανικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Suspilne.

Τόνισε ότι η «δίκαιη ειρήνη» είναι ζωτικής σημασίας για την Ουκρανία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE