ΚΟΣΜΟΣ

Φορτηγό συνθλίβει άντρα-Προσπαθούσε να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε (Σκληρές εικόνες)

Φορτηγό συνθλίβει άντρα-Προσπαθούσε να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε (Σκληρές εικόνες)

Άλλη μία φρικτή ιστορία με έναν Ισραηλινό συγκλονίζει

Η φρίκη στο Ισραήλ δεν έχει τέλος από ότι φαίνεται. Σοκ και τρόμο προκαλούν οι φωτογραφίες και το βίντεο που δείχνουν έναν Ισραηλινό άνδρα να πεθαίνει στις ρόδες ενός αυτοκινήτου, ενώ τρέχει προς το μέρος του στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τις συγκρούσεις.

Ο άγνωστος άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητό του και κουβαλούσε ένα ρόπαλο, προσπαθώντας να διαφύγει από διαδηλωτές που του πετούσαν πέτρες.
Σύμφωνα με την Daily Mail, έτρεχε και παράλληλα χτυπούσε τα οχήματα που κινούνταν με Παλαιστίνιους οδηγούς. Ο Ισραηλινός χτύπησε ένα περαστικό φορτηγό, το οποίο δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω του. Τον πατούσε με μανία μέχρι που τον σκότωσε.

Ένας Παλαιστίνιος αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας είπε πως ο οδηγός του φορτηγού παραδόθηκε, λέγοντας ότι σκότωσε τον Ισραηλινό από ατύχημα, ενώ προσπαθούσε να παρεκκλίνει από το δρόμο.

Δείτε το βίντεο (Προσοχή σκληρές εικόνες)

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top