Σεισμός στην Κύπρο: Πάνω από 7 δονήσεις σήμερα το πρωί - Τρείς έγιναν αισθητές - Η ανακοίνωση του Τμ.Γεωλογικής Επισκόπησης

Σεισμός στην Κύπρο: Πάνω από 7 δονήσεις σήμερα το πρωί - Τρείς έγιναν αισθητές - Η ανακοίνωση του Τμ.Γεωλογικής Επισκόπησης

Το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2024, από τις 09:49 τo πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη μια σεισμική ακολουθία στον θαλάσσιο χώρο της Επαρχίας Λεμεσού, νότια της Κοινότητας Πισσουρίου.

Πρόκειται για ακολουθία με περισσότερους από επτά σεισμούς μικρού μεγέθους, εκ των όποιων οι τρεις έγιναν αισθητοί από κατοίκους της επαρχίας Λεμεσού και Πάφου και είχαν μεγέθη Μ = 3.3 βαθμών, (89706/event), Μ = 3.6 βαθμών (89704/event) και Μ = 3.7 βαθμών (89705/event) στην κλίμακα Ρίχτερ, σε χρονολογική σειρά.

Το φαινόμενο παρακολουθείται από το Σεισμολογικό Κέντρο του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης και η σχετική πληροφόρηση (σεισμικοί παράμετροι, διαδραστικοί χάρτες κ.τ.λ.) δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE