Μέρα για όσους έφυγαν ή τραυματίστηκαν στην άσφαλτο και αυτούς που μένουν πίσω. Μια μέρα που ενώνει όλους στην κοινή προσπάθεια για ασφάλεια στους δρόμους.
Με αφορμή την αυριανή μέρα που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων και καθιερώθηκε το 1993 από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων (FEVR) και τιμάται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Νοέμβρη, η Αστυνομία Κύπρου ετοίμασε βίντεο στο οποίο μιλούν τρεις μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους στην άσφαλτο.
Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.