«Πνίγηκε» απο την βροχή η Πάφος – Στο Νοσοκομείο γυναικά – Παρολίγον να πνίγει!

«Πνίγηκε» απο την βροχή η Πάφος – Στο Νοσοκομείο γυναικά – Παρολίγον να πνίγει!

Στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου μεταφέρθηκε τραυματισμένη πριν από λίγο 66χρονη γυναίκα από την Πάφο.

Η γυναίκα τραυματίστηκε όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που δημιουργήθηκαν λόγω της έντονης πρωινής βροχόπτωσης.

Η 66χρονη η οποία διαμένει στο κέντρο της πόλης στην ενορία Αγίου Παύλου, ξεκίνησε το πρωί με την κόρη της για να πάνε στη δουλειά τους όμως τελευταία στιγμή αποφάσισαν λόγω των βροχών να περιμένουν ακόμα λίγο.

Κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο η 66χρονη παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα να συρθεί για αρκετά μέτρα στο δρόμο και να κτυπήσει στην προστατευτική νησίδα στη μέση του δρόμου.

Περισσότερα στο Pafospress 

Διαβάστε ακόμη:  Πλημμύρησε η Πάφος! Παγιδεύτηκαν άνθρωποι στα αυτοκίνητα τους λόγω βροχόπτωσης – Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.