Επιτέθηκαν και έκλεψαν δύο πρόσωπα στη Λευκωσία - Εντοπίστηκε μέσω εφαρμογής ένας 19χρονος

Επιτέθηκαν και έκλεψαν δύο πρόσωπα στη Λευκωσία - Εντοπίστηκε μέσω εφαρμογής ένας 19χρονος

Eπίθεση και κλοπή από τέσσερα πρόσωπα δέχτηκαν δύο πρόσωπα στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα δύο πρόσωπα δέχθηκαν επίθεση και έπεσαν θύματα κλοπής από τέσσερα πρόσωπα στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τα δύο πρόσωπα κλάπηκε χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο το οποίο διέθεται εφαρμογή εντοπισμού κινητού τηλεφώνου.

Μέσω εφαρμογής εντοπισμού κινητού τηλεφώνου εντοπίστηκε και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος 19χρονος, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE