ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠτΔ για τριπλό θανατηφόρο: «Είναι μια μεγάλη τραγωδία να χάνονται άδικα, ειδικά νεαρά παιδιά»

ΠτΔ για τριπλό θανατηφόρο: «Είναι μια μεγάλη τραγωδία να χάνονται άδικα, ειδικά νεαρά παιδιά»

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στο Πολιτικό-Ιδεολογικό Συνέδριο της ΕΔΕΚ, στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στο τριπλό θανατηφόρο δυστύχημα.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναφερόμενος στο τριπλό θανατηφόρο δυστύχημα στο Φρέναρος, είπε ότι «είναι μια μεγάλη τραγωδία να χάνονται άδικα, ειδικά νεαρά παιδιά. Από και πέρα, για αντιμετώπιση αυτού του τραγικού συμβάντος που βλέπουμε να επαναλαμβάνεται, χρειάζεται η συλλογικότητα όλων μας και πρώτα και πάνω από όλα να χτίσουμε κουλτούρα για την οδική ασφάλεια. Επαναλαμβάνω, είναι τραγικό, είναι άδικο να χάνονται νέα παιδιά στην άσφαλτο».

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θα κάνεις σούβλα τις γιορτές; Έτσι διαμορφώνονται οι τιμές στα κρέατα – «Προηγούνται οι παραγγελίες…»

• Ώρα μηδέν για Κρατικό Προϋπολογισμό - Πέραν των 80 οι τροπολογίες - Ποιες οι κυριότερες

• Σοβαρό τροχαίο: Κρίσιμα στο νοσοκομείο 17χρονος - Όχημα συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του

• Εντόπισαν ναρκωτικά σε ανοιχτό χώρο - Χειροπέδες σε ανήλικο βαποράκι

• Πήραν σβάρνα τα περίπτερα και τα λήστευαν - Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς

• Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Σήμερα η απόφαση του Ανωτάτου στο αίτημα Σταυριανού



Κυπριακό: Ευκαιρία βλέπει ο Κόλιν Στιούαρτ ενώ ο Τατάρ απορρίπτει τις προτάσεις της ε/κ πλευράς

Κυπριακό: Ευκαιρία βλέπει ο Κόλιν Στιούαρτ ενώ ο Τατάρ απορρίπτει τις προτάσεις της ε/κ πλευράς

Η Λευκωσία αναμένει απάντηση από τα Ηνωμένα Έθνη για τις ημερομηνίες που έχει προτείνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, για συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ, με αποκλειστικό θέμα τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top