Χάθηκαν τα ίχνη του 44χρονου Μιχάλη από τον χώρο διαμονής του στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη του 44χρονου Μιχάλη από τον χώρο διαμονής του στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες για εντοπισμό του ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ, 44 ετών από τη Λεμεσό, ο οποίος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του από σήμερα το πρωί.

Ο 44χρονος περιγράφεται ως εύσωμος, ύψους 1,70μ περίπου με μαύρα κοντά μαλλιά, ενώ την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε γκρίζα φόρμα, φανέλα χρώματος πορτοκαλί και παντόφλες.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του,  να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805187 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE