Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η άτυχη Πηνελόπη το νέο θύμα της ασφάλτου

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η άτυχη Πηνελόπη το νέο θύμα της ασφάλτου

Ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωής της σήμερα το πρωί γύρω στις 5 το πρωί σε τροχαίο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, πρόκειται για την 79χρονη Πηνελόπη Μιχαήλ.

Σε παθολογικά αποδίδονται, εκ πρώτης όψεως, τα αίτια θανάτου 79χρονης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο τιμόνι του οχήματος που οδηγούσε, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Τροχαία Λεμεσού, πρόκειται για την Πηνελόπη Μιχαήλ, η οποία οδηγούσε το σαλούν όχημα, στις 4:45, με κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Όπως διαπιστώθηκε από εξετάσεις και μαρτυρίες, το όχημα της 79χρονης κινήθηκε με ανεξέλεγκτο τρόπο και σχεδόν μηδενική ταχύτητα, αμέσως μετά τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας και ακινητοποιήθηκε δεξιά του δρόμου σε τσιμεντένιο διαχωριστικό. Το δε όχημα δεν έφερε οποιεσδήποτε ζημιές, πέραν από μικρό γδάρσιμο στον προφυλακτήρα που προκλήθηκε κατά την ακινητοποίηση του στο διαχωριστικό.

Εκ πρώτης όψεως ο θάνατος της 79χρονης αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, ενώ νεκροψία επί της σορού θα διενεργηθεί σε χρόνο που θα καθοριστεί αργότερα από ιατροδικαστή.

Η Αστυνομία θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση μετά τη νενομισμένη νεκροτομή καθώς εξετάζει αιφνίθιο θάνατο από παθολογικά αίτια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE