Χειροπέδες σε 30χρονη - Πήγε για ψώνια με κλεμμένες κάρτες από δωμάτιο ξενοδοχείου

Χειροπέδες σε 30χρονη - Πήγε για ψώνια με κλεμμένες κάρτες από δωμάτιο ξενοδοχείου

Στη σύλληψη 30χρονης ύποπτης προχώρησε η Αστυνομία, την Κυριακή, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας 65χρονου τουρίστα, ότι κλάπηκε περιουσία του, από την παραλία και από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του και ότι έγινε χρήση των πιστωτικών του καρτών.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, η καταγγελία έγινε στις 10 Νοεμβρίου από τον 65χρονο, σύμφωνα με τον οποίον κλάπηκε, από την παραλία του ξενοδοχείου όπου διαμένει, μια τσάντα που περιείχε, μεταξύ άλλων, ένα πορτοφόλι αξίας 50 ευρώ και την κάρτα - κλειδί του δωματίου του.

Ακολούθως, όπως ανέφερε, διαπίστωσε ότι κλάπηκε από το δωμάτιο του ένα αντρικό ρολόι αξίας 20 ευρώ, πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ, τρεις τραπεζικές κάρτες στο όνομά του, το δελτίο ταυτότητας του και μία ηλεκτρονική συσκευή.

Στην προσπάθειά του να ακυρώσει τις τραπεζικές κάρτες, διαπίστωσε ότι αυτές είχαν χρησιμοποιηθεί, σε τέσσερα διαφορετικά καταστήματα, για αγορές συνολικού χρηματικού ποσού 266,99 Αμερικανικών δολαρίων.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβηκαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η είσοδος επιτεύχθηκε με τη χρήση της κάρτας κλειδιού, η οποία κλάπηκε προηγουμένως από την παραλία.

Από τις επιτόπιες εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 30χρονης, από την Λεμεσό, η οποία συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE