Χειροπέδες σε 18χρονο μετά από καταδίωξη: Έκλεψε αυτοκίνητο και το χτύπησε στην προσπάθεια του να διαφύγει

Χειροπέδες σε 18χρονο μετά από καταδίωξη: Έκλεψε αυτοκίνητο και το χτύπησε στην προσπάθεια του να διαφύγει

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου, η Αστυνομία προχώρησε χθες βράδυ στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για 18χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Της σύλληψης του 18χρονου, προηγήθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για κλοπή αυτοκινήτου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο (με τα κλειδιά στη μίζα) σε ανοικτό χώρο σε περιοχή της Λεμεσού.

Περίπολο της Αστυνομίας, εντόπισε το εν λόγω αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου στην προσπάθεια του να διαφύγει, σε κάποιο σημείο του δρόμου, απώλεσε τον έλεγχό του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου τράπηκε σε φυγή, για να ανακοπεί όμως σε κοντινή απόσταση από μέλος της Αστυνομίας.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 18χρονο, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ υποβλήθηκε τόσο σε έλεγχο αλκοόλης (67μg αντί 22μg), όσο και σε έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την Τροχαία συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.