ΓΓ ΣΕΚ: Αξιολογείται η πρόταση Υπ. Εργασίας για κλάδο έτοιμου σκυροδέματος

ΓΓ ΣΕΚ: Αξιολογείται η πρόταση Υπ. Εργασίας για κλάδο έτοιμου σκυροδέματος

Αξιολογείται η μεσολαβητική πρόταση του Υπουργείου Εργασίας για τη συλλογική σύμβαση στον κλάδο του έτοιμου σκυροδέματος, είπε ο Γενικός Γραμματέας της ΣΕΚ, Ανδρέας Φ. Μάτσας.

Ο κ. Μάτσας απαντούσε σε ερώτηση στο πλαίσιο δηλώσεων του μετά την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη της ΣΕΚ.

Σημείωσε ότι θα θέσουν το θέμα προς ενημέρωση και λήψη απόφασης στις Επαρχιακές Γενικές Συνελεύσεις, οι οποίες ξεκινούν από απόψε.

«Έχει κατατεθεί χθες το βράδυ η μεσολαβητική πρόταση από τον Υπουργό Εργασίας, η οποία αξιολογείται αυτή τη στιγμή», είπε.

Από τη δική μας την πλευρά, πρόσθεσε, «θα θέσουμε το θέμα προς ενημέρωση και λήψη απόφασης στις Επαρχιακές Γενικές Συνελεύσεις, οι οποίες ξεκινούν από απόψε, έτσι ώστε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις, λαμβάνοντας υπόψη ότι διανύουμε σήμερα την 15η μέρα απεργιακών κινητοποιήσεων».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Έφτασε στην Αίγυπτο – «Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στην επίτευξη συνθηκών σταθερότητας»

ΠτΔ: Έφτασε στην Αίγυπτο – «Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στην επίτευξη συνθηκών σταθερότητας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφίχθηκε στο Σαρμ ελ Σέιχ για τη Σύνοδο Κορυφής Ειρήνης, όπου θα υπογραφεί η ιστορική συμφωνία για εκεχειρία στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE