Ελλάδα: 29χρονος ένιωσε αδιαθεσία ενώ οδηγούσε - Πέθανε στο νοσοκομείο

Ελλάδα: 29χρονος ένιωσε αδιαθεσία ενώ οδηγούσε - Πέθανε στο νοσοκομείο

Μία ακόμα τραγωδία με θύμα έναν νεαρό άνδρα σημειώθηκε στο Ηράκλειο κινητοποιώντας τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας 29χρονος την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Εσταυρωμένου ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο με τους διασώστες να τον παραλαμβάνουν και να τον μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να τον κρατήσουν στην ζωή ωστόσο ο άτυχος νέος έχασε την μάχη και άφησε την τελευταία του πνοή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το περιστατικό έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής ώστε να αποσαφηνιστούν οι λόγοι του θανάτου του άτυχου 29χρονου.

Πηγή: www.cretapost.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.