Παρήλθε το αυτόφωρο για την Ειρήνη Μουρτζούκου χωρίς να συλληφθεί

Παρήλθε το αυτόφωρο για την Ειρήνη Μουρτζούκου χωρίς να συλληφθεί

Παρήλθε το αυτόφωρο για την Ειρήνη Μουρτζούκου χωρίς τελικά να συλληφθεί μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της άτομο του συγγενικού της περιβάλλοντος για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η μήνυση ήρθε μετά από εμφάνιση της 24χρονης σε τηλεοπτική εκπομπή κατά την οποία «φωτογράφησε» τον εν λόγω άνδρα ως πατέρα των παιδιών της. Ειδικότερα, η 24χρονη ανέφερε για τον πατέρα των παιδιών της ότι είναι ένα πρόσωπο από το συγγενικό της περιβάλλον και μάλιστα είναι και πατέρας του ενός παιδιού της μητέρας του πρώτου βρέφους, που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2021.

«Αν πω ποιος είναι ο πατέρας των παιδιών μου, θα βρεθώ σε χαντάκι! Θα με σφάξει» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η 24χρονη, μετά από αρκετές πιέσεις, αποκάλυψε πως ο πατέρας των δύο νεκρών παιδιών της είναι ένα πρόσωπο, με το οποίο έχει συγγένεια εξ αγχιστείας. Σύμφωνα με την ίδια, το πρόσωπο αυτό την περίμενε δύο φορές αργά το βράδυ που γυρνούσε από τη δουλειά της και συνευρέθηκαν ερωτικά, με αποτέλεσμα να μείνει και τις δύο φορές έγκυος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE