Παρήλθε το αυτόφωρο για την Ειρήνη Μουρτζούκου χωρίς να συλληφθεί

Παρήλθε το αυτόφωρο για την Ειρήνη Μουρτζούκου χωρίς να συλληφθεί

Παρήλθε το αυτόφωρο για την Ειρήνη Μουρτζούκου χωρίς τελικά να συλληφθεί μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της άτομο του συγγενικού της περιβάλλοντος για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η μήνυση ήρθε μετά από εμφάνιση της 24χρονης σε τηλεοπτική εκπομπή κατά την οποία «φωτογράφησε» τον εν λόγω άνδρα ως πατέρα των παιδιών της. Ειδικότερα, η 24χρονη ανέφερε για τον πατέρα των παιδιών της ότι είναι ένα πρόσωπο από το συγγενικό της περιβάλλον και μάλιστα είναι και πατέρας του ενός παιδιού της μητέρας του πρώτου βρέφους, που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2021.

«Αν πω ποιος είναι ο πατέρας των παιδιών μου, θα βρεθώ σε χαντάκι! Θα με σφάξει» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η 24χρονη, μετά από αρκετές πιέσεις, αποκάλυψε πως ο πατέρας των δύο νεκρών παιδιών της είναι ένα πρόσωπο, με το οποίο έχει συγγένεια εξ αγχιστείας. Σύμφωνα με την ίδια, το πρόσωπο αυτό την περίμενε δύο φορές αργά το βράδυ που γυρνούσε από τη δουλειά της και συνευρέθηκαν ερωτικά, με αποτέλεσμα να μείνει και τις δύο φορές έγκυος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νετανιάχου για Ιράν: «Εξαλείψαμε τον παλιό τύραννο, ο νέος δεν τολμά να εμφανιστεί»

LIVE: Νετανιάχου για Ιράν: «Εξαλείψαμε τον παλιό τύραννο, ο νέος δεν τολμά να εμφανιστεί»

Δεκατρείς ημέρες μετά το ξέσπασμα της πολεμικής σύρραξης στη Μέση Ανατολή, η ένταση παραμένει σε υψηλά επίπεδα, καθώς καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε κινήσεις αποκλιμάκωσης.Την ίδια ώρα, δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 Fighting Falcon απογειώθηκαν από την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE