Έρευνα για παράνομα στοιχήματα κατά του Ατζούν Ιλιτζαλί

Έρευνα για παράνομα στοιχήματα κατά του Ατζούν Ιλιτζαλί

Η έρευνα αφορά και στελέχη της ψηφιακής πλατφόρμας Exxen.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το γραφείο της Γενικής Εισαγγελίας που ασχολείται με αδικήματα στο Διαδίκτυο άρχισε έρευνα κατά του Ιλιτζαλί, των αξιωματούχων του καναλιού TV8 και της πλατφόρμας Exxen με την κατηγορία της «ενθάρρυνσης και διαφήμισης για παράνομα στοιχήματα».

Η έρευνα σχετίζεται με παράνομες διαφημίσεις στοιχημάτων που εμφανίζονταν σε αγώνες του UEFA Nations League.

Σε δήλωσή του που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ο Ιλιτζαλί αναφέρει:

«Ας το πούμε για άλλη μια φορά για όσους επίμονα δεν καταλαβαίνουν, δεν θέλουν να καταλάβουν ή θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Η πώληση διαφημιστικών πινακίδων αγώνων που παίζονται στο εξωτερικό ανήκει στην ομοσπονδία της διοργανώτριας χώρας.

» Όπως οι πωλήσεις των διαφημιστικών πινακίδων των εθνικών αγώνων που διεξάγονται στην Τουρκία ανήκουν στην Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, οι πωλήσεις των διαφημιστικών πινακίδων εντός γηπέδου στον αγώνα Μαυροβουνίου-Τουρκία πραγματοποιήθηκαν από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μαυροβουνίου.

» Το TV8 δεν έχει καμία σχέση ή εμπλοκή σε οποιαδήποτε πλευρά αυτού του περιστατικού».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.