Ανήλικος από την Κύπρο έστελνε μηνύματα για βόμβες στα αεροδρόμια της Ελλάδας

Ανήλικος από την Κύπρο έστελνε μηνύματα για βόμβες στα αεροδρόμια της Ελλάδας

Ένας ανήλικος, κυπριακής καταγωγής ταυτοποιήθηκε για την αποστολή e-mail που απειλούσαν για τοποθέτηση βόμβας σε κάθε αεροδρόμιο της χώρας.

Πρόκειται για μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που είχαν αποσταλεί τον Ιανουάριο.

Ακολούθησε κατεπείγουσα έρευνα, από την οποία εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του χρήστη στην Κύπρο, ενώ σε συνεργασία με τις κυπριακές Αρχές, αξιοποιώντας διαύλους επικοινωνίας της Europol και της Eurojust ταυτοποιήθηκε ο ανήλικος ως ο αποστολέας των ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

Παράλληλα, εντοπίστηκε και η κατοικία στην οποία διαμένει με τους γονείς του, όπου, από τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι κυπριακές Αρχές, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό, τάμπλετ, μόντεμ και ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE