Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο»: Οδηγούσε και χωρίς άδεια οδηγού  - Συνελήφθη 34χρονος

Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο»: Οδηγούσε και χωρίς άδεια οδηγού  - Συνελήφθη 34χρονος

Στη σύλληψη 34χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, και οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, την Πέμπτη, γύρω στις 20:30 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου διενήργησαν έρευνα σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην οδό Βασιλίσης Βερονίκης στην Κάτω Πάφο στο οποίο επέβαινε όπου ένας 34χρονος.

Στην κατοχή του 34χρονου, ανέφερε ο κ. Νικολάου, βρέθηκε ποσότητα κάναβης βάρους 4, 1 γραμμαρίων ενώ αυτός ήταν θετικός σε έλεγχο ναρκοτεστ και διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Ο 34χρονος, ο οποίος είναι αιτητής πολιτικού ασύλου, κατηγορήθηκε γραπτώς για την παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών και για τα υπόλοιπα αδικήματα και  ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE