Απεργούν οι εργαζομένοι στον κλάδο σκυροδέματος: Με συνθήματα έξω από το Υπουργείο «Δεν κάνουμε πίσω » - Βίντεο

Απεργούν οι εργαζομένοι στον κλάδο σκυροδέματος: Με συνθήματα έξω από το Υπουργείο «Δεν κάνουμε πίσω » - Βίντεο

Πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στη Λευκωσία πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι στον κλάδο έτοιμο σκυροδέματος, οι οποίοι συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις.

Οι απεργοί βρέθηκαν έξω από το Υπουργείο για να επιδώσουν ψήφισμα στον αρμόδιο Υπουργό, Γιάννη Παναγιώτου, ενώ δηλώνουν ότι δε πρόκειται να κάνουν βήματα πίσω αν δεν πάρουν όλα τα δικαιώματα τους για τις υπερωρίες.

Με συνθήματα οι εργαζόμενοι φωνάζουν για τα δικαιώματα τους αναφέροντας οτι δουλεύουν 12-15 ώρες την ημέρα χωρίς να πληρώνονται επιπρόσθετα.

«Βάλτε ένα τέλος σε αυτή την αδικία πρέπει να πληρώνεται η υπερωρία».

 Βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση του Μαΐου 2026, η νέα δημοσκόπηση του Alpha αποκαλύπτει τις πρώτες σοβαρές μετατοπίσεις στο κομματικό οικοδόμημα της Κύπρου. Η πρόθεση ψήφου αναδεικνύεται σε ένα κρίσιμο «crash test» για την αντοχή των παραδοσιακών δυνάμεων και τη δυναμική των νέων παικτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE