Μαθητής 6 ετών έφυγε από το σχολείο, διασταύρωσε δρόμους και πήγε σπίτι του χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς - Είπαν στον πατέρα ότι είναι στην τάξη

Μαθητής 6 ετών έφυγε από το σχολείο, διασταύρωσε δρόμους και πήγε σπίτι του χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς - Είπαν στον πατέρα ότι είναι στην τάξη

Απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε την Τετάρτη (20/11) στη Λεμεσό με μαθητή πρώτης Δημοτικού.

Υπεύθυνοι Δημοτικού σχολείου ενημέρωσαν πατέρα ότι το παιδί του βρισκόταν στην τάξη και έκανε μάθημα, όταν στην πραγματικότητα το παιδί ήταν στο σπίτι του και δεν το πήρε κανείς είδηση.

Μαθητής ηλικίας 6 ετών, ο οποίος φοιτά σε ολοήμερο σχολείο, έφυγε μόνος του, χωρίς κανείς να τον πάρει είδηση, διέσχισε πολυσύχναστους δρόμους, διανύοντας απόσταση τουλάχιστον τριών χιλιομέτρων και πήγε στο σπίτι του, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Έρικα Καβάζη στον alpha.

Συγκεκριμένα, όταν χτύπησε το κουδούνι το μεσημέρι, έφυγε από το σχολείο χωρίς κανείς να τον αναζητήσει, ενώ κανονικά θα έπρεπε να μεταβεί σε άλλη αίθουσα όπου γίνονται τα μαθήματα του ολοήμερου.

«Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από την αδερφή του η οποία τον εντόπισε εντός της οικίας, επικοινώνησε με τους γονείς της, ανέφερε το περιστατικό. Ο πατέρας επικοινώνησε με το σχολείο ζητώντας εξηγήσεις και του αναφέρθηκε μάλιστα ότι το παιδί του βρισκόταν εντός στην τάξη», είπε χαρακτηριστικά η Έρικα Καβάζη.

Καταλήγοντας, επισήμανε ότι αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από την Αστυνομία.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE