Απέσπασαν από καταστήματα πιστωτικές κάρτες με απάτες - Χειροπέδες σε δυο

Απέσπασαν από καταστήματα πιστωτικές κάρτες με απάτες - Χειροπέδες σε δυο

Xειροπέδες σε δυο πρόσωπα από την Γαλλία 22 και 20 ετών, πέρασαν οι Αρχές, αργά το απόγευμα της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου στη Λάρνακα.

Οι δυο οδηγήθηκαν σήμερα Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Δικαστήριο και εξασφαλίστηκε η προσωποκράτηση τους για 7 μέρες.

Κατείχαν τηλέφωνα, ρολόγια, χρυσαφικά και 4 βαλίτσες ρούχα ακριβά μάρκες με τις ετικέτες. Εκτιμάτε ότι τα απέσπασαν από καταστήματα με απάτες με τραπεζικές κάρτες. Δεν δίνουν εξήγηση στο παρόν στάδιο. Υπάρχουν καταγγελίες που έγιναν από καταστήματα στην Λευκωσία που πιθανόν να σχετίζονται.

Οι κλοπές έγιναν τις τελευταίες τρεις τέσσερις μέρες στην Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μετά το διάγγελμα Χριστοδουλίδη ....οργή ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ζητούν παραιτήσεις και πράξεις - «Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη»

Μετά το διάγγελμα Χριστοδουλίδη ....οργή ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ζητούν παραιτήσεις και πράξεις - «Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη για τις φονικές πυρκαγιές, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να κατηγορούν τον Πρόεδρο για έλλειψη ανάληψης ευθυνών και επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE