Απέσπασαν από καταστήματα πιστωτικές κάρτες με απάτες - Χειροπέδες σε δυο

Απέσπασαν από καταστήματα πιστωτικές κάρτες με απάτες - Χειροπέδες σε δυο

Xειροπέδες σε δυο πρόσωπα από την Γαλλία 22 και 20 ετών, πέρασαν οι Αρχές, αργά το απόγευμα της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου στη Λάρνακα.

Οι δυο οδηγήθηκαν σήμερα Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Δικαστήριο και εξασφαλίστηκε η προσωποκράτηση τους για 7 μέρες.

Κατείχαν τηλέφωνα, ρολόγια, χρυσαφικά και 4 βαλίτσες ρούχα ακριβά μάρκες με τις ετικέτες. Εκτιμάτε ότι τα απέσπασαν από καταστήματα με απάτες με τραπεζικές κάρτες. Δεν δίνουν εξήγηση στο παρόν στάδιο. Υπάρχουν καταγγελίες που έγιναν από καταστήματα στην Λευκωσία που πιθανόν να σχετίζονται.

Οι κλοπές έγιναν τις τελευταίες τρεις τέσσερις μέρες στην Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE