Οδηγός κίνδυνος: Φόρτωσε με παλιοσίδερα το όχημα του και «έκοβε» βόλτες - Δείτε φωτογραφία

Οδηγός κίνδυνος: Φόρτωσε με παλιοσίδερα το όχημα του και «έκοβε» βόλτες - Δείτε φωτογραφία

Γεγονός είναι πλέον ότι οι κυπριακοί δρόμοι γέμισαν ασυνείδητους οδηγούς, οι οποίοι αποτελούν κίνδυνο για όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου.

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας οδηγός συγκεκριμένα «φόρτωσε» το όχημα του με παλιοσίδερα, τα οποία, ανά πάσα ώρα, μπορούν να πέσουν και να προκαλέσουν από ατύχημα μέχρι και τον θάνατο ενός συνάνθρωπου μας.

Δείτε την φωτογραφία που αναρτήθηκε στη σελίδα «I Love Cyprus»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE