Έκλεβαν ό,τι έβρισκαν από σταθμευμένα οχήματα – Χειροπέδες σε δεύτερο πρόσωπο, 18 ετών

Έκλεβαν ό,τι έβρισκαν από σταθμευμένα οχήματα – Χειροπέδες σε δεύτερο πρόσωπο, 18 ετών

Στο πλαίσιο διερεύνησης τριών υποθέσεων κλοπής περιουσίας από αυτοκίνητα, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λάρνακας, τον περασμένο Οκτώβριο, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου, ηλικίας 18 ετών.

Για τις τρεις υποθέσεις κλοπής, συνελήφθη τον Οκτώβριο, άλλο ένα πρόσωπο, ηλικίας 20 ετών.

Οι κλοπές διαπράχθηκαν στις 26 Οκτωβρίου, στην επαρχία Λάρνακας, από αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτούς χώρους. Κατά τη διερεύνηση των καταγγελιών που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης, ανέκοψαν για έλεγχο τον 20χρονο, ο οποίος βρισκόταν κοντά στο σημείο όπου διαπράχθηκαν δύο από τις τρεις κλοπές.

Σε σωματική έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του 20χρονου εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία παραδέχθηκε ότι αποτελούσαν προϊόντα κλοπής, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, προέκυψαν στοιχεία εναντίον και του 18χρονου και εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του. Αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο πριν τις 2.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, από μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE