Θλίψη στην κηδεία του Δημήτρη Σούρα: Συντετριμμένες η σύζυγος και η κόρη του -Φωτογραφίες

Θλίψη στην κηδεία του Δημήτρη Σούρα: Συντετριμμένες η σύζυγος και η κόρη του -Φωτογραφίες

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα φίλοι και συγγενείς στον Δημήτρη Σούρα, στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών.

Η σύζυγός του Δημήτρη Σούρα έφτασε στο νεκροταφείο υποβασταζόμενη, δείχνοντας φανερά καταβεβλημένη από την αιφνίδια απώλειά του.

Ο Δημήτρης Σούρας πέθανε την περασμένη Τρίτη, σε ηλικία 72 ετών, έπειτα από διάγνωση με μικροβιακή λοίμωξη.

Η αντίστροφη μέτρηση της ζωής του Δημήτρη Σούρα ξεκίνησε πριν από λίγες μόνο μέρες. Όταν ο γνωστός ψυχίατρος επέστρεψε από την Αίγυπτο και σήκωσε υψηλό πυρετό.

Ο Δημήτρης Σούρας εισήχθη για νοσηλεία πριν μία εβδομάδα και από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως είχε πολυοργανική ανεπάρκεια. Οι γιατροί χειρούργησαν το απόστημα αλλά ο ψυχίατρος δεν κατάφερε να συνέλθει.

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Δημήτρη Σούρα

Από νωρίς στο Α’ Νεκροταφείο είχαν αρχίσει να καταφθάνουν στεφάνια για τον Δημήτρη Σούρα αλλά και πλήθος κόσμου για να τον αποχαιρετήσουν.

 

Η οικογένειά του επέλεξε μια φωτογραφία του από το πρόσφατο ταξίδι του στην Αίγυπτο

Η σύζυγος του Δήμήτρη Σούρα, Ελένη και η κόρη τους Νίκη φανερά συντετριμμένες

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Η Άννα Φόνσου

Η Ελίζα Βόζενμπεργκ

Ο Μάρκος Σεφερλής

Ο Γρηγόρης Λέων

Η Μάγδα Τσέγκου

Ο Απόστολος Λύτρας με την σύντροφό του

Ο Βασίλης Μπιμπίλας

Με μια ανάρτηση που είχε ετοιμάσει ο Δημήτρης Σούρας επέλεξε να αποχαιρετήσει όσους τον αγάπησαν.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας!!! Απευθύνομαι σε όλους σας που με αγαπήσατε και σας αγάπησα από άκρη σε άκρη! Εγώ έμαθα, μίλησα και έζησα! Σειρά σας! Θα σας ακολουθώ από ψηλά…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE