Τα είπαν στη Λευκωσία Κόμπος και Μπορέλ - Συζήτησαν Κυπριακό και Μέση Ανατολή

Τα είπαν στη Λευκωσία Κόμπος και Μπορέλ - Συζήτησαν Κυπριακό και Μέση Ανατολή

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος παρακάθισε το Σάββατο σε γεύμα στη Λευκωσία με τον απερχόμενο Ύπατο Εκπρόσωπο για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφάλειας της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορέλ.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο X ο κ. Κόμπος, η συζήτησή τους επικεντρώθηκε στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και σε ενημέρωση για το Κυπριακό.

Ο κ. Μπορέλ βρέθηκε στην Κύπρο στο πλαίσιο επισκέψεών του σε χώρες της Μέσης Ανατολής και επαφών με τις ηγεσίες τους. Σήμερα συμμετείχε και μίλησε σε εκδήλωση στη Λευκωσία της "Συμμαχίας για Δύο Κράτη" σε Ισραήλ και Παλαιστίνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE