Τα απλά iPhone 17 θα έχουν μια σημαντική έλλειψη - Μάθε ποια είναι

Τα απλά iPhone 17 θα έχουν μια σημαντική έλλειψη - Μάθε ποια είναι

Στην επερχόμενη iPhone 17 σειρά της Apple θα υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ των απλών και των Pro μοντέλων, αφού όπως έγινε γνωστό από ρεπορτάζ του κορεατικού μέσου The Elec, το προηγμένο tetraprism σύστημα θα παραμένει αποκλειστικό για τα high-end μοντέλα. Αυτή η τεχνολογία, που επιτρέπει οπτικό ζουμ 5x, θα είναι διαθέσιμη μόνο στα iPhone 17 Pro και iPhone 17 Pro Max.

Ως αποτέλεσμα, τα απλά iPhone 17 μοντέλα και το iPhone 17 Air θα περιοριστούν σε πιο συγκρατημένα επίπεδα ζουμ, συνεχίζοντας τη μέχρι τώρα στρατηγική διαφοροποίησης της Apple.

Το tetraprism σύστημα, που παρουσιάστηκε αρχικά με το iPhone 15 Pro Max και διατηρήθηκε στα επόμενα Pro μοντέλα, χρησιμοποιεί έναν σχεδιασμό πτυσσόμενου φακού για να χωράει στο λεπτό περίβλημα της συσκευής. Αυτή η καινοτομία επιτρέπει βελτιωμένο οπτικό και ψηφιακό ζουμ, προσφέροντας έως και 25x ψηφιακό ζουμ στις Pro εκδόσεις. Αντίθετα, τα απλά μοντέλα όπως το iPhone 16 περιορίζουν τις δυνατότητές τους στο 2x ζουμ οπτικής ποιότητας, ένα όριο που αναμένεται να διατηρηθεί και στο απλό iPhone 17.

Το iPhone 17 Air, μια νέα προσθήκη στο line-up της Apple, ενδέχεται να κάνει αντίστοιχους συμβιβασμούς για να επιτύχει το φημολογούμενο εξαιρετικά λεπτό παχός του. Αναφορές υποδεικνύουν ότι θα διαθέτει μόνο μία πίσω κάμερα 48 megapixel, κάτι που προφανώς θα περιορίζει και τις ζουμ δυνατότητες.

Παρά τις αντικρουόμενες πληροφορίες για τις προδιαγραφές του, οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ότι το Air θα περιλαμβάνει οθόνη 6.6 ιντσών, επεξεργαστή A19 και μόντεμ 5G σχεδιασμένο από την Apple. Ωστόσο, η απουσία κάποιου προηγμένου συστήματος καμερών και η εξάρτηση από έναν μόνο πίσω φακό θα το κατατάσσουν πιο κοντά στο βασικό iPhone SE από άποψη φωτογραφικών δυνατοτήτων.

Πηγή: Unboxholics.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE