Άγνωστοι βανδάλισαν σχολείο στη Λεμεσό - Άρπαξαν φακέλους με χρήματα μαθητών για τις σχολικές φωτογραφίες

Άγνωστοι βανδάλισαν σχολείο στη Λεμεσό - Άρπαξαν φακέλους με χρήματα μαθητών για τις σχολικές φωτογραφίες

Στόχος βανδάλων έγινε σε δύο περιπτώσεις δημοτικό σχολείο στη Λεμεσό. Οι δράστες έκλεψαν από το σχολείο χρηματικό ποσό. Η Αστυνομία, που διερευνά την υπόθεση, εκτιμά ότι οι δράσεις είναι νεαρά πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι βανδαλισμοί σημειώθηκαν στο 7ο δημοτικό σχολείο της Λεμεσού την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή. Την Πέμπτη, οι δράστες προκάλεσαν ζημιά στην πόρτα και την αίθουσα Τέχνης του σχολείου.

Την Παρασκευή άρπαξαν από διάφορες αίθουσες και τάξεις, τα κλειδιά των οποίων βρήκαν σε χώρο όπου παραβίασαν, φακέλους με χρήματα μαθητών για τις σχολικές φωτογραφίες, ύψους περίπου 200 ευρώ. Προκάλεσαν ζημιές σε αίθουσες του σχολείου χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρες που βρίσκονταν στο σχολικό χώρο.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση. Εκτιμάται ότι οι δράστες είναι νεαρά πρόσωπα και γίνονται προσπάθειες εντοπισμού τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ/Κεντρική φωτογραφία - αρχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Δύο μονομερή μέτρα προς όφελος των Τουρκοκύπριων είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέρουν αρμόδιες πηγές, οι οποίες σημειώνουν ωστόσο ότι έχει ζητήσει πρώτα τη θετική τοποθέτηση του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE