Επ.Οικονομικών: Συζητά τους προϋπολογισμούς ΥΠΕΣ, Υφ. Μετανάστευσης και Ναυτιλίας

Επ.Οικονομικών: Συζητά τους προϋπολογισμούς ΥΠΕΣ, Υφ. Μετανάστευσης και Ναυτιλίας

Συνεχίζεται το πρωί της Δευτέρας στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών η συζήτηση των κρατικών προϋπολογισμών για το 2025 με τη συζήτηση του προϋπολογισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, τον οποίο θα παρουσιάσει στα μέλη της Επιτροπής ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Στις 11:15 ο Υφυπουργός Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας Νικόλας Ιωαννίδης θα παρουσιάσει τον προϋπολογισμό του Υφυπουργείου του για το 2025.

Η σημερινή συζήτηση για τους προϋπολογισμούς στην Επιτροπή Οικονομικών θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση του προϋπολογισμού του Υφυπουργείου Ναυτιλίας από την Υφυπουργό Μαρίνα Χατζημανώλη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Η εικόνα μιας κρατικής μηχανής που λειτούργησε με σοβαρές καθυστερήσεις, απουσία επαρκούς συντονισμού και έλλειμμα αποτελεσματικότητας, έφερε την κυβέρνηση στο στόχαστρο της κοινής γνώμης και κυρίως της αντιπολίτευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE