Επ.Οικονομικών: Συζητά τους προϋπολογισμούς ΥΠΕΣ, Υφ. Μετανάστευσης και Ναυτιλίας

Επ.Οικονομικών: Συζητά τους προϋπολογισμούς ΥΠΕΣ, Υφ. Μετανάστευσης και Ναυτιλίας

Συνεχίζεται το πρωί της Δευτέρας στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών η συζήτηση των κρατικών προϋπολογισμών για το 2025 με τη συζήτηση του προϋπολογισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, τον οποίο θα παρουσιάσει στα μέλη της Επιτροπής ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Στις 11:15 ο Υφυπουργός Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας Νικόλας Ιωαννίδης θα παρουσιάσει τον προϋπολογισμό του Υφυπουργείου του για το 2025.

Η σημερινή συζήτηση για τους προϋπολογισμούς στην Επιτροπή Οικονομικών θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση του προϋπολογισμού του Υφυπουργείου Ναυτιλίας από την Υφυπουργό Μαρίνα Χατζημανώλη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE