Συνελήφθη 26χρονος Ανορθωσιάτης που αναζητείτο για τα επεισόδια

Συνελήφθη 26χρονος Ανορθωσιάτης που αναζητείτο για τα επεισόδια

Η Αστυνομία συνέλαβε χθες και έθεσε υπό κράτηση 26χρονο από τη Λάρνακα που αναζητείτο σε σχέση με τα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Απόλλωνα και Ανόρθωσης την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, ο 26χρονος από τη Λάρνακα αναζητείτο για υπόθεση οχλαγωγίας και αδικήματα που αφορούν το νόμο για πρόληψη και καταστολή της βίας σε αθλητικούς χώρους.

Ανακρινόμενος, γραπτώς προέβηκε σε διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE