Απαντά ο Υπ.Εσωτερικών στον Κέττηρο για τις τ/κ περιουσίες: «Εάν υπάρχουν καταγγελίες να αποταθεί στην Αστυνομία»

Απαντά ο Υπ.Εσωτερικών στον Κέττηρο για τις τ/κ περιουσίες: «Εάν υπάρχουν καταγγελίες να αποταθεί στην Αστυνομία»

Άγνοια δηλώνει ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου για όσα κατάγγειλε στη Βουλή ο Πρόεδρος της Επιτροπής Προσφύγων και βουλευτής του ΑΚΕΛ, Νίκος Κέττηρος, ότι ο υπόκοσμος ελέγχει τουρκοκυπριακά υποστατικά, που βρίσκονται στα χέρια μη δικαιούχων.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», απάντησε στα όσα κατάγγειλε ο κ.Κέττηρος, αναφέρντας «Εάν υπάρχουν καταγγελίες να αποταθεί στην Αστυνομία».

Ερωτηθείς εάν ήρθαν κοντά του παρόμοιες καταγγελίες σχολίασε «Όπως ακούτε και εσείς, ακούω και εγώ. Καταγγελίες δεν υπάρχουν , αλλά αν δεν έχω καταγγελίες τι να κάνω. Προβλήματα υπάρχουν γενικά στην διαχείριση με τους μισθωτές».

Ο Υπουργός τόνισε πως αν υπάρχουν τέτοιες καταγγελίες «Θα είμαι ο πρώτος που θα στηρίξει τους υπηρεσιακούς».

Σε μια επιπρόσθετη τοποθέτηση του ο Υπουργός όσον αφορά τις καταγγελίες του Βουλευτή σχολίασε «Αυτό που έχει σημασία είναι τι προσπαθούμε να κάνουμε με την διαχείριση τ/κ περιουσίων και όχι επιμέρους τοποθετήσεις κάποιων οι οποίες δεν τεκμηριώνονται».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE