Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», απάντησε στα όσα κατάγγειλε ο κ.Κέττηρος, αναφέρντας «Εάν υπάρχουν καταγγελίες να αποταθεί στην Αστυνομία».
Ερωτηθείς εάν ήρθαν κοντά του παρόμοιες καταγγελίες σχολίασε «Όπως ακούτε και εσείς, ακούω και εγώ. Καταγγελίες δεν υπάρχουν , αλλά αν δεν έχω καταγγελίες τι να κάνω. Προβλήματα υπάρχουν γενικά στην διαχείριση με τους μισθωτές».
Ο Υπουργός τόνισε πως αν υπάρχουν τέτοιες καταγγελίες «Θα είμαι ο πρώτος που θα στηρίξει τους υπηρεσιακούς».
Σε μια επιπρόσθετη τοποθέτηση του ο Υπουργός όσον αφορά τις καταγγελίες του Βουλευτή σχολίασε «Αυτό που έχει σημασία είναι τι προσπαθούμε να κάνουμε με την διαχείριση τ/κ περιουσίων και όχι επιμέρους τοποθετήσεις κάποιων οι οποίες δεν τεκμηριώνονται».
Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις