Τρεις νεκροί από την ανατροπή τουριστικού σκάφους στην Ερυθρά Θάλασσα - Αγνοούνται άλλοι 13

Τρεις νεκροί από την ανατροπή τουριστικού σκάφους στην Ερυθρά Θάλασσα - Αγνοούνται άλλοι 13

Τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί το πρωί της Τρίτης (26/11) από το τουριστικό σκάφος που ανετράπη στα ανοικτά της Ερυθράς Θάλασσας.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες αναζήτησης και διάσωσης 13 αγνοουμένων. Παράλληλα, 28 επιβάτες διασώθηκαν φέροντας ελαφρά τραύματα, χωρίς να χρειαστεί να νοσηλευτούν.

Οι επιζώντες φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο στη Μάρσα Αλάμ, όπου οι Αρχές συνεργάζονται με τις πρεσβείες και τα προξενεία για να τους προσφέρουν βοήθεια καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα.

Η βύθιση του σκάφους σημειώθηκε την Δευτέρα (25/11) ενώ στην περιοχή επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες. Η αιγυπτιακή Αρχή Λιμένων για την περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας ανέφερε κύματα ύψους 3-4 μέτρων και ταχύτητες ανέμων 34 κόμβων στην περιοχή προχθές, Κυριακή, κάτι που οδήγησε σε απαγόρευση απόπλου.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE