Τρεις νεκροί από την ανατροπή τουριστικού σκάφους στην Ερυθρά Θάλασσα - Αγνοούνται άλλοι 13

Τρεις νεκροί από την ανατροπή τουριστικού σκάφους στην Ερυθρά Θάλασσα - Αγνοούνται άλλοι 13

Τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί το πρωί της Τρίτης (26/11) από το τουριστικό σκάφος που ανετράπη στα ανοικτά της Ερυθράς Θάλασσας.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες αναζήτησης και διάσωσης 13 αγνοουμένων. Παράλληλα, 28 επιβάτες διασώθηκαν φέροντας ελαφρά τραύματα, χωρίς να χρειαστεί να νοσηλευτούν.

Οι επιζώντες φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο στη Μάρσα Αλάμ, όπου οι Αρχές συνεργάζονται με τις πρεσβείες και τα προξενεία για να τους προσφέρουν βοήθεια καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα.

Η βύθιση του σκάφους σημειώθηκε την Δευτέρα (25/11) ενώ στην περιοχή επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες. Η αιγυπτιακή Αρχή Λιμένων για την περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας ανέφερε κύματα ύψους 3-4 μέτρων και ταχύτητες ανέμων 34 κόμβων στην περιοχή προχθές, Κυριακή, κάτι που οδήγησε σε απαγόρευση απόπλου.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.