Βόμβα! Γνωστή εταιρία αφήνει στον δρόμο 1000 εργαζόμενους

Βόμβα! Γνωστή εταιρία αφήνει στον δρόμο 1000 εργαζόμενους

H πιο κερδοφόρα εταιρεία λογισμικού στον κόσμο, θα καταργήσει περίπου 1.000 θέσεις σε ένα νέο κύκλο απολύσεων, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, προσθέτοντας ότι οι απολύσεις θα προστεθούν σε όσες έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Η Microsoft τον Ιούλιο  θα καταργούσε 7.800 θέσεις εργασίας, ή το 7% περίπου του εργατικού της δυναμικού, και ότι θα έκανε απομείωση 7,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων περίπου που αφορούν την εξαγορά της τηλεφωνικής εταιρείας Nokia.

Νωρίτερα χτες η εταιρεία είχε ανακοινώσει καλύτερα αποτελέσματα προσαρμοσμένων εσόδων για έννατο τρίμηνο κατά σειρά, αποτέλεσμα της αυξανόμενης ζήτησης για τα προϊόντα cloud.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φθάνει στην Κύπρο η ΝτιΚάρλο - Συναντάται με ηγέτες τη Δευτέρα

Φθάνει στην Κύπρο η ΝτιΚάρλο - Συναντάται με ηγέτες τη Δευτέρα

Η Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, θα τύχει ενημέρωσης από τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματεά του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, προτού ξεκινήσει τις επαφές της με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE