Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
Η οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 3.30 το απόγευμα της Τρίτης, σε σημείο του αυτοκινητοδρόμου λίγο πριν την έξοδο προς την Ορόκλινη, στην κατεύθυνση προς Αμμόχωστο. Τα πέντε εμπλεκόμενα στην οδική σύγκρουση οχήματα είχαν ακινητοποιηθεί στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τροχαίο «μπλόκαρε» τον αυτοκινητόδρομο - Καραμπόλα πέντε οχημάτων
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, η οποία διοχετευόταν μέσω της λωρίδας ασφαλείας. Τα πέντε αυτοκίνητα έχουν πλέον μετακινηθεί εκτός του αυτοκινητοδρόμου και οι δύο λωρίδες του δρόμου δόθηκαν στην κυκλοφορία.
Τρία πρόσωπα που επέβαιναν στα εμπλεκόμενα στη σύγκρουση οχήματα, προληπτικά μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για να τύχουν ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαφανεί εάν έχουν υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις