Καταζητείται 25χρονη: Είχε διαφορές με το γιο 77χρονου και του έκαψε την γεννήτρια

Καταζητείται 25χρονη: Είχε διαφορές με το γιο 77χρονου και του έκαψε την γεννήτρια

Ένα πρόσωπο καταζητεί η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κακόβουλης ζημιάς.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χτες Τετάρτη 27.11.24 γύρω στις 19:30 δόθηκε πληροφορία για φωτιά σε γεννήτρια στην περιοχή Μουτάλλου.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής μετέβησαν στη σκηνή και διαπιστώθηκε ότι είχε τεθεί κακόβουλα σε γενήτρια η οποία ανήκει σε 77χρονο Ελληνοκύπριο και η οποία ήταν σταθμευμένη έξω από το σπίτι του στον δρόμο.

Η αξία της γεννήτριας ανέρχεται σε 2.300 ευρώ. Από περαιτέρω εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον αλλοδαπής γυναίκας ηλικίας 25 ετών κατοίκου Πάφου η οποία φέρεται να έχει διαφορές με τον γιό του παραπονούμενου.

Εναντίον της 25χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE