Καταζητείται 25χρονη: Είχε διαφορές με το γιο 77χρονου και του έκαψε την γεννήτρια

Καταζητείται 25χρονη: Είχε διαφορές με το γιο 77χρονου και του έκαψε την γεννήτρια

Ένα πρόσωπο καταζητεί η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κακόβουλης ζημιάς.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χτες Τετάρτη 27.11.24 γύρω στις 19:30 δόθηκε πληροφορία για φωτιά σε γεννήτρια στην περιοχή Μουτάλλου.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής μετέβησαν στη σκηνή και διαπιστώθηκε ότι είχε τεθεί κακόβουλα σε γενήτρια η οποία ανήκει σε 77χρονο Ελληνοκύπριο και η οποία ήταν σταθμευμένη έξω από το σπίτι του στον δρόμο.

Η αξία της γεννήτριας ανέρχεται σε 2.300 ευρώ. Από περαιτέρω εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον αλλοδαπής γυναίκας ηλικίας 25 ετών κατοίκου Πάφου η οποία φέρεται να έχει διαφορές με τον γιό του παραπονούμενου.

Εναντίον της 25χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE