Ηράκλειο: Την τελευταία της πνοή άφησε επιβάτιδα εν ώρα πτήσης – Πραγματοποιήθηκε αναγκαστική προσγείωση

Ηράκλειο: Την τελευταία της πνοή άφησε επιβάτιδα εν ώρα πτήσης – Πραγματοποιήθηκε αναγκαστική προσγείωση

Την τελευταία της πνοή άφησε μία επιβάτιδα σε πτήση, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί αναγκαστική προσγείωση από τον πιλότο του αεροσκάφους της TUI.

Η πτήση προσγειώθηκε στο Ηράκλειο και οι 190 επιβάτες συνέχισαν το ταξίδι τους χθες Τετάρτη (27/11).

Η αναγκαστική προσγείωση

Η πτήση της TUI είχε αναχωρήσει από την Αίγυπτο και είχε προορισμό στη Γερμανία, όταν ο πιλότος του αεροσκάφους, σύμφωνα με το CretaLive, ζήτησε άδεια για αναγκαστική προσγείωση από τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου «Ν.Καζαντζάκης», αλλά η γυναίκα κατέληξε την ώρα της προσγείωσης.

Γιατροί και διασώστες έσπευσαν στο σημείο ωστόσο η γυναίκα είχε ήδη καταλήξει. Σημειώνεται ότι η γυναίκα είχε δηλώσει νωρίτερα ότι ένιωσε αδιαθεσία.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE