Ταξίδευε με ναρκωτικά: Τον πρόδωσε ο σωματικός έλεγχος κατά την άφιξη του στην Κύπρο

Ταξίδευε με ναρκωτικά: Τον πρόδωσε ο σωματικός έλεγχος κατά την άφιξη του στην Κύπρο

Στη σύλληψη 58χρονου προχώρησε την Τετάρτη η Αστυνομία Πάφου για παράνομη κατοχή ναρκωτικών στο αεροδρόμιο Πάφου, καθώς σε σωματικό έλεγχο που του έγινε φέρεται να εντοπίστηκαν πάνω του νάιλον συσκευασίες που σύμφωνα με τον διαγνωστικό έλεγχο περιείχαν κοκαΐνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων, μετά από πληροφορία που λήφθηκε από την ΥΚΑΝ στο Αεροδρόμιο Πάφου, λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων ανέκοψαν την Τετάρτη για έλεγχο 58χρονο επιβάτη που αφίχθηκε από το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Κατά τον ακτινοδιαγνωστικό και φυσικό έλεγχο της χειραποσκευής του δεν ανευρέθηκε οτιδήποτε, ωστόσο κατά το σωματικό έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην τσέπη του παντελονιού του 2 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν από 32 γραμμάρια λευκής ουσίας το καθένα. Ο διαγνωστικός έλεγχος που ακολούθησε έφερε θετική ένδειξη στην κοκαΐνη γι’ αυτό και κατασχέθηκε» προστίθεται.

Ο επιβάτης συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και παραδόθηκε μαζί με την κατασχεθείσα ποσότητα κοκαΐνης στην ΥΚΑΝ για περαιτέρω διερεύνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE