ΕΝΟΧΟΣ ο Ορφανίδης! – Απόφαση από το Ανώτατο – Ακάλυπτες επιταγές 40.000 ευρώ

ΕΝΟΧΟΣ ο Ορφανίδης! – Απόφαση από το Ανώτατο – Ακάλυπτες επιταγές 40.000 ευρώ

Αθωώθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ο Χρίστος Ορφανίδης, δεν έγινε το ίδιο όμως και την Παρασκευή (23/10) στο Ανώτατο!

Κάποιος εκ των προσφευγόντων στο Επαρχιακό Δικαστήριο για ακάλυπτες επιταγές που του δόθηκαν από τον ιδιοκτήτη των πρώην υπεραγορών «Ορφανίδη», εφεσίβαλε  στο Ανώτατο την αθωωτική απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου.

Ο ιδιώτης που είχε λάβει (ακάλυπτες) επιταγές που αντιστοιχούσαν με περίπου 40.000 ευρώ, δικαιώθηκε, καθώς το Ανώτατο έκρινε ένοχο τον Ορφανίδη, ανατρέποντας στην ουσία την απόφαση του επαρχιακού!

Ο Ορφανίδης υπέγραψε προσωπική εγγύηση μέχρι την ανακοίνωση της ποινής.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.