Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό στη Λεμεσό - Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο

Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό στη Λεμεσό - Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο

Φωτιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέας Κεττής, τις 06:11έγινε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε παλιό εγκαταλελειμμένο υποστατικό το οποίο χρησιμοποιήθηκε παλιά ως εργαστήριο μεταλλικών κατασκευών στην Φραγκίσκου Ρούσβελτ στην Λεμεσό.

Το υποστατικό ήταν άδειο, χωρίς εξοπλισμό και έπαθε εκτεταμένες ζημίες ενώ κατέρρευσε και η οροφή. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε με την χρήση εγκαταστάσεων σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών.

Στο εγκαταλελειμμένο εργαστήριο διέμενε αλλοδαπός άντρας ο οποίος εισέπνευσε καπνό και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π του νοσοκομείου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE