Εντός της ημέρας ενημερώνουν τον Υπουργό οι συντεχνίες στο έτοιμο σκυρόδεμα

Εντός της ημέρας ενημερώνουν τον Υπουργό οι συντεχνίες στο έτοιμο σκυρόδεμα

Ολοκληρώθηκαν οι κοινές γενικές συνελεύσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ στον κλάδο του έτοιμου σκυροδέματος.

Κοινές γενικές συνελεύσεις πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο σε όλες τις επαρχίες, με αντικείμενο συζήτησης τις τελευταίες προτάσεις που κατέθεσε το Υπουργείο Εργασίας την Παρασκευή αναφορικά με τις συνεχιζόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον κλάδο.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Υπουργός Εργασίας κατέθεσε την τελική του πρόταση προς τις εργοδοτικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις του κλάδου έτοιμου σκυροδέματος, σημειώνοντας ότι αναμένει απάντηση μέχρι το Σάββατο.

Στην τελική πρόταση του Υπουργού προνοούνται αναδιαμορφωμένες πρόνοιες σχετικά με την αναλογία της υπερωριακής αποζημίωσης και το ύψος των ετήσιων αυξήσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE