Συνεχίζονται οι βροχές και καταιγίδες- Μέχρι πότε θα υπάρχουν αυτά τα καιρικά φαινόμενα;

Συνεχίζονται οι βροχές και  καταιγίδες- Μέχρι πότε θα υπάρχουν αυτά τα καιρικά φαινόμενα;

Βαρομετρικό χαμηλό, με κέντρο τη νότια Ελλάδα, επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να εμφανίζεται σκόνη κατά διαστήματα, την Παρασκευή και το Σάββατο.

Απόψε ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Σε καταιγίδα ο άνεμος δυνατό να μεταβάλλεται και να ενισχύεται στα 6 μποφόρ, με μεγαλύτερες ριπές. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα νότια μέχρι ανατολικοί, μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Αρχικά, στα ανατολικά, θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια, ταραγμένη στα νότια και ταραγμένη μέχρι κυματώδης, στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά παροδικά κατά τόπους μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα ανατολικά ταραγμένη.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη αναμένονται κατά διαστήματα τοπικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Κυριακή και μικρή περαιτέρω πτώση τη Δευτέρα. Την Τρίτη η θερμοκρασία αναμένεται να παραμείνει στα επίπεδα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.