Τα πρώτα λόγια του Λουκά Φουρλά για τον θάνατο του αδελφού του

Τα πρώτα λόγια του Λουκά Φουρλά για τον θάνατο του αδελφού του

Δύσκολες ώρες περνά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Kεντρικού Δελτίου Eιδήσεων του Mega, Λουκάς Φουρλάς. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, 22/10, έφυγε από τη ζωή ο λατρεμένος του αδελφός, Χρίστος Φουρλάς, στα 46 του χρόνια, μετα από ένα δύσκολο αγώνα 4 χρόνων με μία σπάνια ασθένεια.

Ο Λουκάς Φουρλάς μέσω του twitter ευχαρίστησε τον κόσμο, για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης γράφοντας  «Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της ψυχής μου.Ο αδελφός μου πέταξε ψηλά  για να ενωθεί με τους άλλους  αγγέλους.»

 
 Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο,24/10 στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς. 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE