Τα πρώτα λόγια του Λουκά Φουρλά για τον θάνατο του αδελφού του

Τα πρώτα λόγια του Λουκά Φουρλά για τον θάνατο του αδελφού του

Δύσκολες ώρες περνά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Kεντρικού Δελτίου Eιδήσεων του Mega, Λουκάς Φουρλάς. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, 22/10, έφυγε από τη ζωή ο λατρεμένος του αδελφός, Χρίστος Φουρλάς, στα 46 του χρόνια, μετα από ένα δύσκολο αγώνα 4 χρόνων με μία σπάνια ασθένεια.

Ο Λουκάς Φουρλάς μέσω του twitter ευχαρίστησε τον κόσμο, για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης γράφοντας  «Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της ψυχής μου.Ο αδελφός μου πέταξε ψηλά  για να ενωθεί με τους άλλους  αγγέλους.»

 
 Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο,24/10 στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς. 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE