Χειροπέδες σε δύο άντρες στο Αγρίνιο για ενδοοικογενειακή βία - Χτύπησε την έγκυο σύζυγό του μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους

Χειροπέδες σε δύο άντρες στο Αγρίνιο για ενδοοικογενειακή βία - Χτύπησε την έγκυο σύζυγό του μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους

Χειροπέδες σε δύο άνδρες για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας πέρασαν το τελευταίο 48ώρο αστυνομικοί του Α.Τ. Αγρινίου.

Λίγο πριν τις 23:00 του Σαββάτου (30/11) συνελήφθη ένας 45χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να αποπειράθηκε να προκαλέσει σωματικές βλάβες σε βάρος της 46χρονης εν διαστάσει συζύγου του.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 00:45 της Κυριακής (1/12), συνελήφθη και ένας 31χρονος ο οποίος, φέρεται να άσκησε βία σε βάρος της εγκύου συζύγου του. Σύμφωνα με το agriniopress.gr την χτύπησε με γροθιές και να την έπιασε από τον λαιμό, μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους.

Και οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE