Φθηνότερο Ρεύμα: Ένταξη νέων δικαιούχων στην Ειδική Διατίμηση 08 - Η διαδικασία υποβολής αίτησης

Φθηνότερο Ρεύμα: Ένταξη νέων δικαιούχων στην Ειδική Διατίμηση 08 - Η διαδικασία υποβολής αίτησης

Από την 1η Δεκεμβρίου έχουν ενταχθεί στην διατίμηση για συγκεκριμένες κατηγορίες ευάλωτων καταναλωτών με κώδικα 08 της ΑΗΚ δύο νέες κατηγορίες δικαιούχων.

Οι νέες κατηγορίες είναι:

1. Δικαιούχοι του Επιδόματος Συνταξιούχων με Χαμηλά Εισοδήματα από την Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας

2. Μονογονεϊκές οικογένειες οι οποίες λαμβάνουν Επίδομα Μονογονεϊκής Οικογένειας το οποίο παραχωρείται επιπρόσθετα του Επιδόματος Τέκνου από την Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας

H ΑΗΚ σε ανακοίνωσή της υπενθυμίζει ότι την αίτηση μπορεί να την υποβάλει ο πελάτης στο όνομα του οποίου εκδίδεται ο λογαριασμός ηλεκτρικής ενέργειας της ΑΗΚ, ο οποίος είτε ο ίδιος είτε άλλο άτομο με το οποίο διαμένει μόνιμα ο αιτητής στην ίδια κατοικία, περιλαμβάνεται στους δικαιούχους της ειδικής οικιακής διατίμηση με κώδικα 08.

Η αίτηση είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ΑΗΚ επιλέγοντας τον σύνδεσμο
ΑΗΚ - Δικαιούχοι της Διατίμησης με Κώδικα 08 και οι πελάτες μπορούν να την υποβάλουν με ένα από τους πιο κάτω τρόπους, ανάλογα με την Περιφέρεια στην οποία υπάγεται το υποστατικό τους:

Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης δεν επιθυμεί να αποστείλει την αίτηση του με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή με τηλεομοιότυπο, μπορεί εναλλακτικά να επισκεφτεί ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ, όπου απλά μπορεί να παραδώσει την αίτησή του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE